Kontaktirajte nas

Ime*
Email*
Poruka*

unesite odgovarajući kod*

RS Blog

Posjetite naš blog i pogledajte video prezentacije sa youtube u kojima će te pronaći zapise sa raznim temama, koje u velikoj mjeri mogu podići kvalitetu svijesti, te ponuditi neke praktične odgovore.

RS Forum

Posjetite naš forum u kojem pokušavamo ponuditi neke praktične odgovore, te se osvrnuti na iskaze pojedinih autora u kojem iznose osobne stavove o tome što istina jeste ili pak nije.

RS Zajednica

Posjetite našu zajednicu i napravite svoj profil, mjesto gdje se možemo svi skupa okupljati i družiti, također pokušati uz praktične teme i primjere doći do "Istine" još bliže. 

Video prezentacije

Pogledajte video prezentacije sa našom preporukom, budući da se radi o svjedočanstvima uglavnom malih i običnih ljudi, neopterećenih materijalnim aspiracijama, slavom, bogatstvom, uspjehom i slično.
Video

Audio prezentacije

Poslušajte audio prezentacije vjernika/sljedbenikau kojima se iznose odgovori na neka vječita pitanja o načinu stvaranja, našoj ulozi, te generalno o smislu života.
MP3

Knjige

Pročitajte poneku knjigu, koja vam u velikoj mjeri može otvoriti dosta oči, a također i ponuditi odgovore na smisao života. Naravno, nisu sve knjige koje smo postavili na našoj stranici apsolutna i čista Istina, ipak, odlučili smo se da pokušamo napraviti neku selekciju i sa onim knjigama koje ukoliko ne mogu ponuditi istinu do kraja, ali ako ništa barem mogu ponuditi određene odgovore, kao i dokaze o važnosti svijesti, budući da neki autori potenciraju na njenoj važnosti kroz svoje knjige, ali ne shvataju, da apsolutnu i čistu Istinu može jedino i samo ponuditi njen Autor, a to je Bog ili Stvoritelj osobno.
Knjige

 

RSS
RefleksijaSvijesti